Kraay verwacht dat Bijlow weer eerste Feyenoord-keeper wordt

Kraay doet verrassende voorspelling over Bijlow: 'Denk dat hij de grote winnaar is'

1 september om 12:15

Hans Kraay jr. denkt dat Timon Wellenreuther niet lang eerste keeper van Feyenoord blijft. De analist en oud-speler verwacht dat Justin Bijlow zijn trainer Brian Priske spoedig weer zal overtuigen dat hij moet starten.

Als Kraay bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN wordt gevraagd naar de afgeketste transfer van Bijlow naar Southampton, reageert hij met de voorspelling. "Bijlow is natuurlijk emotioneel weggegaan. Feyenoord is zijn club, hij is een icoon en heeft op de harde kern gestaan. Hij was in Southampton, moest weer terug. Het lijkt alsof er alleen maar verliezers zijn, maar ik denk dat Bijlow toch de grote winnaar gaat worden. Ik denk dat hij over vier, vijf weken gewoon de eerste keeper is."

Kraay denkt ook dat Wellenreuther er stiekem niet rouwig om was geweest als Bijlow wel naar Southampton was vertrokken. "Wellenreuther keepte altijd goed als Bijlow geblesseerd was, die zat niet in zijn nek op de bank. Ik heb de indruk dat Wellenreuther toch dacht van: goh, lekker dat hij naar Southampton gaat, dan heb ik eventjes een beetje rust." Begin dit seizoen maakte Priske de keuze om Bijlow op de bank te zetten en te spelen met Wellenreuther.

#DoneDeal op Deadline Day: alles over Ziyech, de laatste Feyenoord-targets en de plannen van PSV: