Koevermans en Luijckx zien Wijndal als aanwinst voor PSV

PSV krijgt pikant transferadvies voor linksbackpositie: 'Die zal voetballen niet verleerd zijn'

29 augustus om 08:43

Danny Koevermans en Kees Luijckx zouden PSV aanraden om eens met Owen Wijndal van Ajax te gaan praten. Laatstgenoemde verwacht zelfs dat de Eindhovenaren richting het eind van de transferwindow echt gaan ‘pushen’ voor de linksback.

Koevermans snijdt het onderwerp over Wijndal aan bij Voetbalpraat van ESPN. "Je ziet bij PSV ook een beetje die AZ-link. Misschien een laatste gokje, maar zouden ze Wijndal niet bellen. Die kan toch het voetballen niet verleerd zijn?" Op die suggestie haakt Luijckx direct in. "Dat zou ik nou doen als ik PSV was. Alleen denk je dat Ajax hem laat gaan? En ik las dat hij 2,5 miljoen euro krijgt in een jaar."

Voor Koevermans is het een uitgemaakte zaak. "Volgens mij wil Ajax hem laten gaan. Hij is dan toch een goede voor PSV. Hij was zo goed bij AZ, dan kan het toch niet zo zijn dat hij alles kwijt is." Luijckx is het wederom met Koevermans eens. "Dat zijn interessante spelers, omdat ze de Nederlandse competitie kennen. Ze hebben al uitgeblonken. Hij heeft misschien iets te bewijzen. Ik denk dat PSV op één van de laatste dagen van de window voor Wijndal gaat pushen. Dat denk ik echt."

Voor Luijckx zou een transfer van Wijndal naar PSV een logische optelsom zijn. "PSV heeft een linksback nodig en Ajax wil van hem af. Ajax wil dat liever ook niet, hem naar een concurrent laten gaan. Maar als je het op de laatste dagen gaat proberen…"

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!