'Feyenoord gaat 1,2 miljoen betalen voor Andreev'

'Feyenoord gaat 1,2 miljoen neertellen voor keeper uit Bulgarije'

28 augustus om 23:58

Het lijkt erop dat Feyenoord, ondanks het afketsen van de uitgaande transfer van Justin Bijlow, alsnog doelman Plamen Andreev naar De Kuip haalt. Volgens geluiden uit Bulgarije is de 19-jarige sluitpost hard op weg naar Rotterdam.

'Andreev is dicht bij een transfer naar Feyenoord. Naar verwachting is de deal maandag helemaal rond', schrijft de Bulgaarse sportjournalist Viktor Vutov op X. Vutov beweert dat Feyenoord 1,2 miljoen euro aftikt voor de talentvolle Bulgaar. 

Eerder liet het Algemeen Dagblad al doorschemeren dat Andreev nog steeds in beeld is in De Kuip, ondanks de misgelopen exit van Bijlow. De keeper van Feyenoord kwam niet door de medische keuring bij Southampton en heeft zich inmiddels weer in Rotterdam-Zuid gemeld. Daardoor lijkt Nick Olij voorlopig wél een streep door Feyenoord te kunnen zetten. 

De jonge Andreev is de vaste doelman van Levski Sofia, dat na zes speelronden aan kop gaat in de Bulgaarse competitie. In 89 wedstrijden hield Andreev 53 keer de nul. Bij Feyenoord zal Andreev achter Timon Wellenreuther en Justin Bijlow in de pikorde staan.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!