'Beoogde Bijlow-opvolger blijft in beeld bij Feyenoord ondanks afgeketste deal'

'Feyenoord zet niet direct streep door transfer Bulgaarse goalie na Bijlow-twist'

27 augustus om 19:32

Plamen Andreev blijft in beeld bij Feyenoord, ondanks dat de transfer van Justin Bijlow naar Southampton is afgeketst. Dat schetst het Algemeen Dagblad. Toch is het allerminst zeker dat de Bulgaarse goalie in het slot van de transferwindow nog naar De Kuip komt.

In de zoektocht naar een vervanger van Bijlow kwam Feyenoord uit bij de talentvolle Andreev, die op negentienjarige leeftijd al een basisplek heeft veroverd bij Levski Sofia. Dinsdag kwam echter het verrassende nieuws naar buiten dat de Southampton-transfer van Bijlow is afgeketst. Nick Olij, die eveneens in beeld was bij Feyenoord, kan een transfer naar De Kuip daardoor vergeten. Dat geldt echter niet voor Andreev.

Door 'zijn forse potentie voor de toekomst' blijft de talentvolle keeper in beeld bij Feyenoord, zo stelt het AD. Volgens de ochtendkrant is het echter 'zeer de vraag' of Andreev oren heeft naar een rol als derde keeper in Rotterdam. Hij zal dan achter Timon Wellenreuther en Bijlow plaats moeten nemen in de pikorde. Maandagavond meldden Bulgaarse media nog dat Andreev al onderweg naar Nederland was om de transfer af te ronden.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!