Barça aast op Liverpool-talent Bajcetic

'Barça wil plannetje van Lijnders verstieren en meldt zich bij Liverpool'

28 augustus om 19:41
Laatste update: 28 augustus om 20:36

FC Barcelona is in de zoektocht naar de vervanger voor de geblesseerde Marc Bernal uitgekomen bij het Liverpool van Arne Slot. De Catalanen zouden de 19-jarige Stefan Bajcetic op huurbasis naar Camp Nou willen halen. Dat plan gooit mogelijk roet in het eten van Pepijn Lijnders en RB Salzburg.

Bernal haalde het einde van de competitiewedstrijd tegen Rayo Vallecano (1-2 winst) niet en lijkt een groot deel van het seizoen aan de kant te staan. Er wordt gevreesd voor een ernstige kruisbandblessure van de jonge middenvelder. 

Hansi Flick heeft FC Barcelona daarom de opdracht gegeven een tijdelijke vervanger in huis te halen. Volgens Fabrizio Romano moet die vervanger uit Liverpool komen, in de vorm van het Spaanse talent Bajcetic. 'Barça heeft een huurvoorstel naar Engeland gestuurd voor Bajcetic. 4 miljoen aan huurpremie, geen optie tot koop', valt er te lezen. 

De transferjournalist weet dat er meer kapers op de kust zijn voor het talent van Liverpool. Ook het RB Salzburg van Lijnders zou zich sinds dinsdag hard maken voor de komst van Bajcetic, die tot dusver 22 keer in actie kwam voor Liverpool 1. Het is niet bekend of Liverpool Bajcetic überhaupt wil laten gaan en wie op dit moment de beste papieren heeft. De clubs zijn nog met elkaar in gesprek. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!