Lodi waarschijnlijk niet naar PSV

'PSV lijkt wederom mis te grijpen: transfer naar Eindhoven 'onaannemelijk''

28 augustus om 14:49

Het is 'onaannemelijk' dat Renan Lodi naar PSV komt, schetst het Eindhovens Dagblad. De 26-jarige linksback van Al Hilal is in beeld om de defensie van trainer Peter Bosz te versterken.

PSV wacht met smart op verdedigende versterkingen. De namen van Ko Itakura en Lodi zingen concreet rond in het Philips Stadion, al lijkt de kans dat laatstgenoemde daadwerkelijk komt te slinken. 'Bronnen rond de situatie noemen het inmiddels zelfs onaannemelijk dat hij nog naar Eindhoven komt, waardoor het aantal alternatieven voor PSV op deze positie langzaam maar zeker opdroogt', schrijft het ED.

Naast Lodi worden Owen Wijndal en Patrick van Aanholt nog altijd aan PSV gelinkt. Voor eerstgenoemde pakten de Eindhovenaren niet door bij Ajax, terwijl er twijfels heersen over Van Aanholt. De spelersgroep zou de routinier graag zien terugkeren.

PSV heeft nog tot 2 september om de selectie op orde te brengen. Mogelijk vertrekt er ook nog een verdediger: Olivier Boscagli mikt op een transfer naar Brighton & Hove Albion.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!