Nottingham Forest hoopt nog altijd op komst Giménez

'Nottingham Forest geeft niet op: Engelse delegatie reist af naar Rotterdam'

28 augustus om 12:11
Laatste update: 28 augustus om 12:20

Nottingham Forest hoopt nog steeds Feyenoord-spits Santiago Giménez te overtuigen van een stap naar de Premier League, zo meldt 1908. Een delegatie van de Engelsen is onderweg naar Rotterdam om de Mexicaan het laatste zetje richting Engeland te geven.

De onderhandelingen worden uitgevoerd door Evangelos Marinakis, die eerder al een paar keer sprak met Giménez over een mogelijke stap naar Forest. Marinakis is de eigenaar van zowel de Engelse club als Olympiakos. 'Nog altijd is de deal vól in leven en worden er continue gesprekken gevoerd om de transfer vóór zaterdag af te ronden', zo valt er te lezen.

Niet alleen Giménez praat met Nottingham Forest, want de vader van de spits speelt ook een belangrijke rol in de gesprekken. Bij Forest heeft men nog altijd vertrouwen in de komst van de aanvalsleider, want ze zijn voor geen enkele andere spits concreet. Giménez is door de club bestempeld als 'hét toptarget' voor de spitspositie.

Bij Forest leeft de hoop dat Giménez donderdag naar Engeland kan afreizen om de transfer af te ronden, al ligt er nog geen totaalakkoord tussen de partijen. 1908 weerspreekt de geruchten dat Giménez niet naar de Premier League zou willen verkassen: 'De Mexicaan wil zich meten in de Premier League en nu er qua het eerder geschetste salaris een schepje bovenop is gedaan door Nottingham, ziet een persoonlijk akkoord er al helemaal goed uit.'

Vrijdag op zaterdagnacht sluit de Engelse transferperiode en dus is er haast geboden om de deal op tijd af te ronden. 'Forest heeft zelfs de aanbieding richting Feyenoord licht verbeterd, door middel van hoogdrempelige bonussen', klinkt het. Giménez zou voor een klein deel mee kunnen profiteren aan de uiteindelijke transfersom, die eerder door middel van bonussen kon oplopen tot een bedrag van 35 miljoen euro.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!