'Ajax verwacht beter bod Milan op Vos'

'Ajax wijst eerste bod Milan af, Kroes en co. verwachten dat Italianen terugkeren'

27 augustus om 08:53
Laatste update: 27 augustus om 10:52

Ajax heeft een eerste bod van AC Milan op Silvano Vos afgewezen. De verwachting is dat de Italianen terugkomen voor de negentienjarige middenvelder, aldus De Telegraaf.

AC Milan en Ajax hebben nog altijd geen akkoord bereikt over de transfer van Vos. Eerder werd gemeld dat er volop onderhandeld werd over een eventuele overgang van het talent. Nu blijkt dat de Amsterdammers een eerste bod hebben afgewezen. De verwachting is dat de Italiaanse grootmacht terug zal keren met een nieuw bod.

Ajax hoopt met de verkoop van Vos voldoende geld binnen te halen om de transfer van Wout Weghorst te kunnen realiseren. Ook Benjamin Tahirovic, Naci Ünüvar, Owen Wijndal, Carlos Forbs, Chuba Akpom, Diant Ramaj, Steven Bergwijn en zelfs Brian Brobbey mogen tegen de juiste prijs vertrekken uit Amsterdam, maar de kans op een vertrek van Vos wordt momenteel het grootst geacht door technisch directeur Alex Kroes.

Vos werd door trainer Francesco Farioli samen met Wijndal, Tahirovic en de inmiddels aan Torino verhuurde Borna Sosa naar Jong Ajax gezet. Vervolgens zou het viertal niet mee willen trainen daar, maar dat gerucht werd al snel de kop in gedrukt. Inmiddels lonkt een transfer naar AC Milan. Eerder was ook Atlético Madrid in de markt voor de negentienjarige middenvelder. Vos heeft nog een contract tot medio 2028.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!