Derksen laakt Priske: 'Pest de beste keeper van Nederland weg uit de Kuip'

Derksen hekelt keuzes van Priske: 'Wat moet je met zo'n man?'

26 augustus om 22:15
Laatste update: 27 augustus om 10:32

Johan Derksen is niet te spreken over Brian Priske. De trainer van Feyenoord heeft met zijn keeperskeuze, de wissel van Quinten Timber en zijn groepsgesprekken op het veld geen goede indruk gemaakt op Derksen en René van der Gijp, zo geeft het duo aan bij Vandaag Inside.

"Ik zie die trainer van Feyenoord met die rare vergaderingen na afloop. De Feyenoord-leiding en de spelers, kunnen die deze man niet eens uitleggen dat we in Nederland al 120 jaar voetballen en dat we dit niet hebben gedaan, dat is niet onze gewoonte", vangt Derksen aan. "Dan komt er een vent uit Denemarken bij die ergens anders heeft gewerkt waar ze dit wel doen, en dan heb je dit soort lachwekkende dingen voor de bühne."

"Het is onzin, die spelers moeten dit niet doen en de leiding moet het ook niet accepteren", vervolgt de oud-voetballer. "Het is dezelfde man die de beste keeper van Nederland (Justin Bijlow, red.) wegpest uit de Kuip omdat hij voor de reservekeeper kiest, en hij haalt de beste speler van Feyenoord (Quinten Timber, red.) uit het veld. Wat moet je met zo'n man?"

Van der Gijp is het met Derksen eens. "Dit is totale onzin. Na een wedstrijd moet je met elkaar naar het publiek lopen, die mensen bedanken en dan de kleedkamer in. En als je als trainer nog iets wil zeggen daar… prima, maar dit is ook voor de bühne."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!