Van der Vaart vreest voor Priske: 'Volgens mij vinden ze het helemaal niks'

Van der Vaart komt met harde conclusie: 'Spelers vinden Priske helemaal niks'

26 augustus om 06:10
Laatste update: 26 augustus om 01:21

Rafael van der Vaart vreest voor Brian Priske dat de spelersgroep van Feyenoord niet achter hem staat, zo geeft hij aan bij Studio Voetbal. De analist zag hoe Quinten Timber met onbegrip reageerde toen hij gewisseld werd en verbindt daar een harde conclusie aan.

Halverwege de tweede helft werd Timber naar de kant gehaald, maar daar leek de Feyenoorder het niet helemaal mee eens te zijn. Even eerder had de middenvelder voor de gelijkmaker gezorgd. Uiteindelijk werd hij gewisseld voor Neraysho Kasanwirjo, waarna Timber vragend naar de zijlijn keek. "Toen Timber zo reageerde na zijn wissel, dacht ik: volgens mij vinden ze het helemaal niks, die nieuwe trainer", concludeert Van der Vaart.

De analist denkt dat een dergelijke reactie niet voorgevallen was onder de vorige trainer van Feyenoord. "Dat gebeurde niet onder Slot. Als hij iemand wisselde, ging de speler gewoon naar de kant, klaar. Het was een heel apart moment", aldus Van der Vaart, die bijval krijgt van Pierre van Hooijdonk. "Timber was de enige die het niveau haalde."