Zaakwaarnemer Osimhen spreekt klare taal: 'Hij is geen pakketje'

Zaakwaarnemer Osimhen vraagt om respect: 'Hij is geen pakketje'

26 augustus om 15:13

Roberto Calenda, de zaakwaarnemer van Victor Osimhen, ontkent dat zijn cliënt de overstap wil maken naar Saudi-Arabië. Er gingen geruchten over concrete toenadering van Al Ahli, maar op X meldt Calenda dat de spits nog niet klaar is in Europa.

'Osimhen is speler van Napoli, met een contract dat recent nog verlengd is, met wederzijdse tevredenheid', begint Calenda zijn relaas. 'Hij heeft hier geschiedenis geschreven. Er zijn enorme biedingen geweest, ook dit jaar, maar we hebben de beslissingen van Napoli altijd geaccepteerd. Hij is geen pakketje dat verstuurd moet worden om ruimte te maken.'

'Victor is verkozen tot Afrikaans voetballer van het jaar en werd achtste in de verkiezing om de Gouden Bal', vervolgt de zaakwaarnemer. 'Hij heeft nog veel te doen in Europa. Er is behoefte aan respect', besluit Calenda. Fabrizio Romano meldde eerder dat Napoli overstag was gegaan voor een bod van 65 miljoen euro van Al Ahli, maar dat de spits zelf nog geen akkoord had bereikt. Wel zou Osimhen open staan voor een nieuwe stap. Chelsea wordt al langer genoemd als geïnteresseerde club.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!