Komst Van Ewijk lastig verhaal voor PSV

'Van Ewijk-transfer lastig verhaal: PSV lijkt volgende optie te kunnen vergeten'

26 augustus om 13:19
Laatste update: 26 augustus om 15:01

Het lijkt erop dat Milan van Ewijk deze zomer niet naar PSV zal verkassen. Volgens het Eindhovens Dagblad is zijn eventuele transfer op dit moment 'een lastig verhaal'. De Brabantse krant stelt, ondanks berichtgeving van andere media, dat Van Ewijk eerder niet in beeld is geweest bij PSV. 

Eerder deze transferperiode meldde ESPN dat PSV Van Ewijk in het vizier zou hebben. Volgens het ED was daar destijds helemaal geen sprake van. PSV heeft onlangs pas contact gehad met de entourage van de 23-jarige rechtsback. Het lijkt hoe dan ook een lastige missie te worden voor de Eindhovenaren.

Coventry City, de huidige club van Van Ewijk, zou dan op korte termijn een vervanger moeten regelen. De Championship-club zou naar verluidt een fors bedrag willen ontvangen, omdat ze maar tot aanstaande vrijdag zaken kunnen doen. Coventry kocht Van Ewijk vorige zomer voor ruim vier miljoen euro van sc Heerenveen.

Diezelfde zomer had ook PSV hem op kunnen pikken in Friesland, maar hij was nooit concreet in beeld volgens het ED. Nu er in Eindhoven naarstig wordt gezocht naar verdedigende versterkingen, wordt er op tal van paarden gewed.