'Stewart wint informatie in en overweegt in Championship te shoppen met PSV'

'Stewart wint informatie in en overweegt in Championship te shoppen met PSV'

26 augustus om 11:38
Laatste update: 26 augustus om 11:40

PSV overweegt Milan van Ewijk in het slot van de transferwindow naar Eindhoven te halen. De landskampioen werd eerder al gelinkt aan de back van Coventry City, die naar verluidt zo'n acht tot negen miljoen euro moet kosten.

Een kleine drie weken geleden meldde ESPN al dat Van Ewijk op de radar stond van PSV. In de periode die volgde passeerden nog veel andere namen van verdedigers de revue in Eindhoven, terwijl het stil bleef rondom Van Ewijk. De Telegraaf meldt nu echter PSV de komst van de Nederlandse rechtsback overweegt, aangezien Kenny Tete onhaalbaar lijkt.

Volgens Eindhovense bronnen heeft technisch directeur Earnest Stewart recent informatie ingewonnen over de back van Coventry, dat Van Ewijk een jaar geleden nog voor vier miljoen euro oppikte bij sc Heerenveen. Nu zou de Championship-club zo'n acht tot negen miljoen euro willen zien voor de geboren Amsterdammer.

Voetbal International lijkt het Van Ewijk-nieuws van De Telegraaf overigens te nuanceren. Het weekblad beweert dat PSV eerder deze window wel informeerde naar Van Ewijk, maar dat dit in ieder geval tot afgelopen weekend nog niet tot concrete interesse leidde.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!