Parrott over doelpuntendroogte AZ

Parrott houdt goede hoop ondanks 'probleem van AZ': 'Ik maak me niet druk'

26 augustus om 12:31

Troy Parrott maakt zich naar eigen zeggen geen zorgen om de doelpuntendroogte bij AZ. De opvolger van Vangelis Pavlidis wist nog niet te scoren in de Eredivisie namens AZ. De Alkmaarders wisten in totaal pas twee doelpunten te maken in drie wedstrijden.

Parrott kwam deze zomer voor vier miljoen euro over van Tottenham Hotspur en had grote schoenen te vullen. Zijn voorganger in de spits bij AZ, Pavlidis, maakte afgelopen seizoen 29 doelpunten in de Eredivisie en was daarmee gedeeld topscorer. Parrott wist dit seizoen nog niet te scoren, maar heeft nog altijd goede hoop.

Er zal kritisch naar hem gekeken worden door het gebrek aan goals, maar dat snapt de 22-jarige Ier goed. "Dat is prima. Mensen zullen altijd hun mening klaar hebben. Ik trek me alleen wat aan van wat mijn teamgenoten en de trainer tegen mij zeggen", begint hij tegenover De Telegraaf.

"Ik zal mezelf daarbij nooit naar beneden praten. Dat helpt niemand. Ik stel me altijd positief op. Geen druk, geen paniek", vervolgt hij. "Ik heb geen enkele twijfel: de doelpunten gaan er komen."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!