Hartman springt op de bres voor Feyenoord-collega

Hartman niet gediend van kritiek Feyenoord-fanaccount: 'Kap hier eens mee, man'

26 augustus om 11:29
Laatste update: 26 augustus om 11:30

Quilindschy Hartman is op de bres gesprongen voor Ramiz Zerrouki. Onder een kritische Instagram-post van het fanaccount KuipAlert laat de geblesseerde linksback van zich horen.

Zerrouki kwam tegen Sparta Rotterdam, niet voor het eerst dit seizoen, ongelukkig voor de dag bij Feyenoord. Na een uur spelen kreeg hij ook nog eens zijn tweede gele kaart. Dat was voor het fanaccount KuipAlert reden om een kritische post te wijden aan de Algerijns international. 'Zerrouki lost zijn onkunde op met overtredingen', zo klinkt het in het Instagram-bericht. Dat was voor Hartman reden om in de pen te klimmen.

'Kap hier een keer mee, man', reageert de linksback van Feyenoord onder de post. Hartman verklaart zichzelf vervolgens nader als een fan stelt 'dat je toch kritisch mag zijn'. 'Dit is niet kritisch, je moet je eigen spelers helpen en steunen en zeker niet afschrijven', zo klinkt het. Na het commentaar van Hartman heeft KuipAlert er overigens voor gekozen om het bijschrift wat aan te passen. Die was namelijk nog steviger geformuleerd.

Hartman moet vanaf de zijlijn toezien hoe Feyenoord een lastige seizoensstart beleeft. De verdediger is namelijk nog altijd aan het herstellen van een kruisbandblessure. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KuipAlert🚨 (@kuipalert)