Perez duidelijk over mogelijk vertrek Gimenez

Perez stellig: 'Feyenoord moet toch zeggen: wil je alsjeblieft gaan?'

25 augustus om 21:05
Laatste update: 25 augustus om 23:27

Kenneth Perez vindt dat Feyenoord het bod van Nottingham Forrest op Santiago Gimenez moet accepteren. De Engelse club heeft 33 miljoen over voor de Mexicaanse spits en dat is volgens de ESPN-analist heel veel geld voor de aanvaller.

Mocht Gimenez daadwerkelijk vertrekken voor dit bedrag, dan is hij de duurste Feyenoorder ooit. Perez vindt het mede daarom een goed moment om de aanvaller te laten vertrekken. "Dan moet je als Feyenoord toch zeggen: wil je alsjeblieft gaan? Dat vind ik heel veel geld", vertelt de Deense analist bij het ESPN-programma Dit was het Weekend.

Giménez speelde zondagmiddag nog mee voor Feyenoord in de stadsderby tegen Sparta. Hoewel hij vorige week tegen PEC Zwolle twee keer scoorde, wist hij op Het Kasteel geen indruk te maken. Dit heeft volgens Perez echter geen invloed op een mogelijke transfer. "Zulke clubs kijken niet naar deze wedstrijden, dat maakt ze niets uit. Het gaat om heel andere wedstrijden."

Volgens transferexpert Fabrizio Romano staat Gimenez open voor een vertrek naar de Premier League. Het is nu aan de clubs om eruit te komen.