'Nottingham lijkt door afwijzing terug te komen bij Feyenoord, details bekend'

'Meer details bekend over bod dat Feyenoord krijgt, Gimenez al mondeling akkoord'

25 augustus om 19:41
Laatste update: 25 augustus om 22:31

Nottingham Forest focust zich weer op een transfer van Santiago Gimenez, nu de Premier League-club de komst van Eddie Nketiah (Arsenal) uit het hoofd heeft gezet. The Tricky Trees hebben geen akkoord kunnen bereiken met de speler zelf, terwijl de persoonlijke onderhandelingen met Gimenez geen obstakel lijken te vormen.

Zondag kwam naar buiten dat Nottingham een derde bod, ter hoogte van zo'n 33 miljoen euro inclusief bonussen, heeft uitgebracht op Gimenez. Dat lijkt niet los gezien te kunnen worden van het feit dat Nketiah niet naar City Ground komt. Nottingham had verregaande belangstelling voor de Arsenal-spits en leek 35 miljoen euro af te gaan tikken, maar nu kan er toch een streep door de transfer. De club kon namelijk geen akkoord bereiken met Nketiah zelf, zo schrijft The Athletic.

Nu blaast Nottingham de interesse in Gimenez dus nieuw leven in. Volgens Fabrizio Romano verwacht de Premier League-club dat de onderhandelingen met de Mexicaan zelf geen probleem zullen vormen, aangezien er eerder al een mondeling akkoord bereikt is tussen de partijen. Romano onthult daarnaast dat Feyenoord buiten de geboden 33 miljoen ook een doorverkooppercentage bedingt, als het akkoord gaat met het Gimenez-bod.

Tot dusver was Gimenez volgens berichtgeving van verschillende media nog niet laaiend enthousiast over een transfer naar Nottingham. Feyenoord wilde alleen nadenken over een verkoop als de spits de duurste uitgaande transfer in de clubhistorie wordt. Dat zou het geval zijn als de Rotterdammers akkoord gaan met het nieuwe Nottingham-bod: Gimenez zou daarmee over het record van Mats Wieffer heengaan, die eerder deze zomer nog dertig miljoen euro opleverde.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!