Timber ziedend na nieuw puntenverlies Feyenoord

Timber woedend na gelijkspel bij Sparta: 'Gaan harde woorden vallen'

25 augustus om 18:03
Laatste update: 25 augustus om 18:22

Quinten Timber is ziedend nadat Feyenoord met 1-1 gelijk speelt tegen Sparta Rotterdam. De middenvelder was erg teleurgesteld in zijn ploeg en het feit dat hij gewisseld werd.

"Het was gewoon niet goed genoeg", begint Timber tegenover de camera van ESPN. "En dan kom je ook nog met tien man te staan. In de eerste helft lag het tempo veel te laag en in de tweede helft herpakken we ons. We maken de 1-1 en dan maken we het onszelf onnodig moeilijk met een rode kaart. Dan is een gelijkspel wel terecht."

Timber werd vlak na zijn gelijkmaker, met geel op zak, gewisseld door trainer Brian Priske. Hij was niet tevreden met de keuze van de Deense oefenmeester. "Ik weet niet waarom ik gewisseld werd. Alles was veel te traag, voorspelbaar en we creëren te weinig. Dat moeten we analyseren, ik weet het ook even niet. Ik zit nog in mijn emotie. Ik was niet blij dat ik gewisseld werd."

Door dit gelijkspel staat Feyenoord al vier punten achter op landskampioen PSV. "Morgen gaan we met elkaar zitten en dan gaan er harde woorden vallen", gaat Timber verder. "We lopen al achter de feiten aan. We moeten het niet eens over PSV hebben als we zelf niet kunnen winnen. We moeten en kunnen beter. En daar gaan we voor zorgen, want volgende week wacht Ajax alweer."