'Ajax en AC Milan niet op één lijn, Vos wel al akkoord met Italiaanse voorwaarden'

'Ajax stuit op voorwaarden AC Milan, dat al persoonlijk akkoord bereikte met Vos'

24 augustus om 14:13
Laatste update: 24 augustus om 14:30

Ajax en AC Milan hebben nog altijd geen akkoord bereikt over de transfer van Silvano Vos. Volgens Relevo gaan er vanaf zondag gesprekken plaatsvinden, die allesbeslissend zijn voor de potentiële overstap van de middenvelder.

Eerder deze week maakte hetzelfde medium al bekend dat Milan de contacten met Ajax zou gaan 'intensiveren'. De eerdere gesprekken hebben echter nog niets opgeleverd. Beide clubs staan wel met elkaar in contact, maar moeten nog altijd een akkoord bereiken over de transfersom, gezien het gaat om een permanente overstap van Vos.

Relevo meldt nu dat de Italiaanse grootmacht Vos nog altijd graag wil overnemen van Ajax, maar wel 'op eigen voorwaarden'. Milan is wel al rond met de middenvelder zelf, die graag richting de Italiaanse modestad wil verkassen.

Milan richt zich deze laatste transferweken met name op 'spelers voor de toekomst'. In één adem met Vos, wordt daarom ook Nicolò Turco van Red Bull Salzburg genoemd. De verwachting is dat Milan ook snel een akkoord bereikt met de twintigjarige spits. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!