'AC Milan bereikt akkoord met Vos en gaat contacten met Ajax intensiveren'

'AC Milan bereikt akkoord met Vos en gaat contacten met Ajax intensiveren'

20 augustus om 23:51
Laatste update: 21 augustus om 22:16

Silvano Vos heeft een persoonlijk akkoord bereikt met AC Milan over een transfer, zo melden Relevo en Fabrizio Romano. De middenvelder kan een langdurig contract gaan ondertekenen in Italië. Nu moet Milan er nog uit zien te komen met Ajax.

Vos kreeg enkele weken geleden te horen dat hij mag vertrekken bij Ajax. De negentienjarige middenvelder is zelfs teruggezet naar Jong Ajax. Maandag werd duidelijk dat Milan in de markt is voor hem. In de afgelopen uren heeft de Italiaanse grootmacht niet stilgezeten: I Rossoneri zouden inmiddels al tot een akkoord zijn gekomen met Vos, die in Milaan een contract voor meerdere seizoenen kan ondertekenen.

Nu gaat Milan de contacten met Ajax 'intensiveren', zo klinkt het. De clubs staan al met elkaar in contact en moeten een akkoord gaan bereiken over de transfersom. Voetbal International repte maandag nog over een mogelijke huurdeal, maar uit de berichten van Relevo en Romano lijkt men te kunnen opmaken dat Milan gaat praten over een definitieve transfer met Ajax.

Aanvankelijk wilden de Amsterdammers zo'n tien miljoen euro ontvangen voor Vos, maar het is zeer de vraag of het opleidingsproduct van Ajax dit bedrag ook op zal gaan leveren. Tot dusver kwam Vos tot zeventien duels in de hoofdmacht van de hoofdstedelingen. Maandag stond hij nog bij Jong Ajax op het veld.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!