'Feyenoord wil 20 miljoen voor Geertruida'

'Feyenoord hoopt Geertruida te verleiden, transfersom 'slechts' twintig miljoen'

24 augustus om 07:49
Laatste update: 24 augustus om 11:50

Feyenoord verlangt in tegenstelling tot eerdere berichtgeving van ESPN 'slechts' twintig miljoen euro voor Lutsharel Geertruida. Dat meldt De Telegraaf. Aston Villa is nog altijd zeer gecharmeerd van de verdediger.

Het verhaal is bekend: Feyenoord zet alles op alles om het contract van Geertruida te verlengen, maar tot op heden nog zonder succes. Eerdere berichtgeving van onder meer 1908 hielden in dat de Rotterdammers wel steeds dichterbij een verlenging komen door onder meer aan zijn wens om met rugnummer zeven te gaan spelen te voldoen en het plan om hem dé grootverdiener van Feyenoord te maken. Op dit moment is dat Justin Bijlow. Geertruida zit daar met bijna 2,5 miljoen euro per jaar dicht tegenaan. Dat contract loopt nog maar één jaar door.

Mocht een club dat af willen kopen, dan moet een eventueel bod 'in de buurt van de twintig miljoen euro' komen. Dat meldt De Telegraaf. Volgens de ochtendkrant is Aston Villa nog altijd gecharmeerd van Geertruida, maar de Premier League-club heeft nog geen bod uitgebracht op de rechtspoot. In een eerder stadium werden ook RB Leipzig en Paris Saint-Germain genoemd.

ESPN meldde meer dan een week geleden nog dat Feyenoord hoog in de boom zit als het gaat om een transfersom voor Geertruida. De Rotterdammers zouden azen op 35 miljoen euro voor de 24-jarige verdediger.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!