Feyenoord wil 35 miljoen voor Geertruida

'Aston Villa mikt nog altijd op deal met Feyenoord, dat 35 miljoen verlangt'

14 augustus om 21:27
Laatste update: 14 augustus om 21:33

Aston Villa zit nog altijd achter Lutsharel Geertruida aan, weet ESPN. Het is de Premier League-club nog niet gelukt een akkoord te bereiken met Feyenoord, dat hoog in de boom zit.

Eerder deze maand werd duidelijk dat Aston Villa geïnteresseerd is in Geertruida. Inmiddels is duidelijk dat The Villans daadwerkelijk over willen gaan tot actie. Eenvoudig zal het niet worden om de 24-jarige verdediger los te weken uit Rotterdam-Zuid, want Feyenoord is standvastig. De Stadionclub verlangt een bedrag van ongeveer 35 miljoen euro, klinkt het.

Dat is fors meer dan eerder gemeld werd. Geertruida ligt nog maar voor één jaar vast bij Feyenoord, waardoor in de media berichten verschenen dat de Rotterdammers op maximaal twintig miljoen euro hoeven te rekenen. 'Een deal lijkt samen te hangen met het vertrek van enkele spelers bij de Engelse club. Zo staat Diego Carlos in de belangstelling van Fulham', schrijft ESPN.

Hoewel er nog geen formeel bod is uitgebracht door Villa, heeft de club wel 'de beste papieren' om Geertruida in te lijven. Eerder deze zomer werd de Oranje-international al voorzichtig gelinkt aan Paris Saint-Germain en RB Leipzig. Bij Villa is Geertruida, net als bij Feyenoord, verzekerd van Champions League-voetbal.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!