Lenglet naar Atlético, Hancko geen transfertarget meer

'Atlético doet zaken met Barça en completeert selectie: Hancko geen target meer'

23 augustus om 21:15

David Hancko maakt definitief niet de overstap naar Atlético Madrid. Dat meldt AS. De Spaanse topclub gaat namelijk aan de haal met Clement Lenglet. Hij completeert de selectie voor dit seizoen. 

De interesse van Atlético in Feyenoord-verdediger Hancko was aan het begin van deze transferwindow behoorlijk hevig. Inmiddels hebben de Rotterdammers al een tijdje geen contact meer gehad met Atlético. Een transfer leek al ver weg, maar volgens AS kan er nu definitief een streep door. 

Fabrizio Romano weet dat Lenglet in de loop van zaterdag medisch gekeurd zal worden in Madrid. De linksbenige verdediger komt op huurbasis over van FC Barcelona, waar hij zijn contract tot medio 2027 heeft verlengd. Atlético zal het leeuwendeel van zijn salaris gaan betalen. 

Met de komst van Lenglet, die volgens AS nog wel afhankelijk is van of Atlético nog een speler weet te verkopen, hoeft Simeone niet langer op zoek te gaan naar een linksbenige verdediger. Hancko, die in de Spaanse hoofdstad simpelweg als te duur wordt bevonden, is nu dus niet langer nodig. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!