Baas over Ajax en Jagiellonia

Ajax-verrassing 'bijna foutloos' na mindere wedstrijd: 'Was extra gebrand'

22 augustus om 23:53

Youri Baas is blij dat hij zich na zijn mindere wedstrijd tegen Panathinaikos heeft kunnen herpakken tegen Jagiellonia Bialystok (1-4 zege, red.). De verdediger was extra gebrand om zich te laten zien bij de Amsterdammers. De jeugdexponent is echter niet helemaal tevreden.

Voor de camera van ESPN wordt Baas verteld dat hij een foutloze wedstrijd speelde tegen Jagiellonia. "Volgens mij ook", steekt Baas van wal. "Maar we kregen alsnog een tegengoal. Dus ik ben niet helemaal tevreden", corrigeert de linkspoot zichzelf.

Tegen Panathinaikos kwam Baas, die dit seizoen door Francesco Farioli verrassend genoeg links in het centrum van de achterhoede wordt geposteerd, niet goed voor de dag. De linkspoot weet niet waar dat vandaan kwam. "Iedereen kan een mindere wedstrijd spelen. Voor mij was dat een mindere wedstrijd. Ik ben blij dat ik het vandaag beter heb gedaan."

Na zijn mindere wedstrijd was er geen sprake van extra spanning bij Baas. "Ik was wel extra gebrand om het weer te laten zien. Dat was het meer."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!