Snel akkoord verwacht inzake Bijlow-transfer

'Bijlow richting Feyenoord-exit: eerste keeper in Premier League, snel akkoord'

21 augustus om 13:10
Laatste update: 21 augustus om 19:40

Justin Bijlow gaat Feyenoord inruilen voor Southampton. Dat meldt De Telegraaf kort na de berichtgeving van 1908 en Voetbal International. Bij The Saints is voor de Oranje-international een rol als eerste doelman weggelegd. 

Eerder deze zomer was ook Arsenal in de race voor Bijlow, die bij Feyenoord op de bank is beland na de verloren concurrentiestrijd met Timon Wellenreuther. Bij The Gunners zou Bijlow echter tweede doelman worden. In Southampton gloort er perspectief op wekelijkse speeltijd, want de club wil een keeper aantrekken die ver voor zijn doel kan spelen en opbouwend sterk is, kwaliteiten waarover Bijlow beschikt. 

De 26-jarige Rotterdammer heeft in De Kuip nog een contract tot de zomer van 2026. Dat contract zal door Southampton moeten worden afgekocht. Daarvoor worden momenteel gesprekken gevoerd met directeur Dennis te Kloese. Hij zal Bijlow vanwege zijn transferwaarde niet zomaar laten gaan, maar De Telegraaf verwacht desondanks dat beide clubs elkaar snel zullen vinden. 

Het uiteindelijke bod zal in ieder geval hoger liggen dan het 'schandalige' bod dat Atlético Madrid eerder deze zomer uitbracht. Dat bedroeg naar verluidt slechts enkele miljoenen euro's.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!