'Bijlow kan Feyenoord na achttien jaar verlaten: Premier League-move lonkt'

'Bijlow kan Feyenoord na achttien jaar verlaten: Premier League-move lonkt'

21 augustus om 12:16
Laatste update: 21 augustus om 23:15

Southampton wil Justin Bijlow losweken bij Feyenoord, zo schrijft 1908. De Premier League-club zou erg concreet zijn voor de Oranje-international, die in Rotterdam-Zuid op het tweede plan is beland.

Southampton is bereid om miljoenen te betalen voor Bijlow. Feyenoord heeft zelfs al een bod ontvangen, zo klinkt het. De verwachting is dat de promovendus aan de eisen van zowel Feyenoord als Bijlow kan voldoen, terwijl de goalie zelf wel oren heeft naar de transfer. Ondertussen zijn de Rotterdammers al op zoek naar een nieuwe tweede doelman voor achter Timon Wellenreuther.

De 26-jarige Bijlow was de afgelopen jaren de eerste keus onder de lat bij Feyenoord, maar onder trainer Brian Priske heeft de geboren Rotterdammer zijn basisplaats verloren. Daardoor is een vertrek nu ook bespreekbaar voor club en speler.

Bij Southampton staat de 34-jarige Alex McCarthy nu noodgedwongen onder de lat, doordat eerste keeper Gavin Bazunu bijna een jaar is uitgeschakeld met een achillespeesblessure. Op voorhand lijkt Bijlow dus goede papieren te hebben om in ieder geval als eerste keeper te beginnen aan zijn avontuur bij The Saints.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!