Blind loopt aanstaande Ajax-aanwinst tegen het lijf

Blind loopt aanstaande Ajax-aanwinst tegen het lijf: 'Dat wist ik echt niet'

20 augustus om 23:34

Danny Blind liep aanstaand Ajax-speler Daniele Rugani maandagavond onverwachts tegen het lijf. Net als de Italiaanse verdediger keek Blind op een balkon op De Toekomst naar het duel tussen Jong Ajax en MVV Maastricht.

Rugani kan elk moment gepresenteerd worden bij Ajax. Alleen de laatste formaliteiten moeten nog afgerond worden. Maandag landde de verdediger al in Amsterdam, waarna hij onder meer Blind kort ontmoette op een balkon op De Toekomst. "Dat wist ik overigens ook niet", zegt het lid van de Ajax-rvc over de aanwezigheid van Rugani. "Ik wist wel dat hij eraan zat te komen, want ik heb natuurlijk met Alex Kroes gesproken."

"Maar ik wist echt niet dat hij daar stond. Pas later toen we naar binnen gingen heb ik zijn zaakwaarnemer gesproken, die ken ik nog wel van gezicht. Daarna heb ik hem even een handje geschud", zegt Blind, die vervolgens wat context schetst bij de aanstaande transfer. "Medic is niet goed bevonden, waardoor hij weg mocht. Dan moet je een stand-in hebben. Er is wel gekeken naar wat ervaring, omdat de defensie vrij jong is. Of het een kwaliteitsimpuls is? Laten we het hopen."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!