'PSV-interesse bekoeld in Gosens bekoeld, Premier League-move nog altijd mogelijk'

'PSV-interesse is bekoeld, Crystal Palace gaat daar mogelijk van profiteren'

20 augustus om 20:22

De interesse van PSV in Robin Gosens is bekoeld, zo schrijft de Duitse tak van Sky Sport. Crystal Palace doet nu serieus onderzoek naar een transfer van de Duitser, al heeft de Premier League-club nog geen bod neergelegd bij Union Berlin.

PSV moet in het slot van de transferwindow naarstig op zoek naar verdedigers. De naam van Gosens is in die zoektocht ook gevallen in Eindhoven. Union wil pas gaan praten bij aanbiedingen van minimaal tien miljoen euro, terwijl PSV ook de van een kruisbandblessure herstellende Sergiño Dest nog in de gelederen heeft. Daardoor leek een transfer op voorhand al moeilijk haalbaar. Nu meldt Sky dus dat de interesse van PSV is afgezwakt.

Vorige week sijpelde het nieuws door dat Crystal Palace ook denkt aan de komst van Gosens. De Londenaren hebben nog geen officieel bod uitgebracht en onderzoeken nog altijd de mogelijkheden. Palace is ook de club die momenteel het meest concreet is voor de oud-speler van onder meer Vitesse, FC Dordrecht en Heracles Almelo. Union ziet Gosens overigens graag blijven in Berlijn. Bij biedingen boven de tien miljoen euro is de Bundesliga-club echter wel bereid om in gesprek te gaan.