Vitesse verkoopt meeste seizoenskaarten in 15 jaar tijd

Gedegradeerd Vitesse verkoopt meeste seizoenskaarten in 15 jaar tijd

20 augustus om 16:29
Laatste update: 20 augustus om 16:30

Ondanks het feit dat Vitesse vorig seizoen degradeerde, heeft de club de meeste seizoenkaarten sinds 2009/2010 verkocht. De teller staat inmiddels op meer dan 11.000 kaarten.

Dit nieuws brengt Vitesse dinsdagmiddag zelf naar buiten. Het is voor het eerst in vijftien jaar dat de Arnhemmers zoveel seizoenskaarten verkochten. De afgelopen maanden was het voortbestaan van de Arnhemse club nog erg onzeker vanwege de ernstige financiële problemen. Pas aan het begin van augustus werd de proflicentie verleend.

'We vervloeken onze club, onze mooie club. Dag en nacht. Uit frustratie, teleurstelling, maar bovenal uit clubliefde: geel-zwarte clubliefde. We zetten gezamenlijk de schouders eronder, uit liefde voor onze club. Dit gevoel valt niet uit te leggen, maar één ding is duidelijk: het maakt ons trots. Samen staan we achter Vites, ook komend seizoen, ongeacht de divisie', tekent Vitesse op bij de teller van de verkochte seizoenskaarten. 

Vitesse startte dit seizoen in de Keuken Kamoioen Divisie met een verliespartij tegen Telstar. Afgelopen weekend wist de club de tweede wedstrijd van het seizoen met 1-0 te winnen van VVV Venlo.