Pastoor houdt alle opties open

'Als club uit het linkerrijtje komt, ga ik direct weer aan de slag als trainer'

20 augustus om 14:19

Alex Pastoor geniet momenteel van een 'sabbatical', maar staat open voor een nieuw avontuur. Dat vertelt de oud-trainer van onder andere Almere City, Sparta en NEC aan tafel bij Rondo. Voor een ploeg uit het linkerrijtje tekent Pastoor direct. 

"Ik volg het voetbal nog steeds op de voet", vertelt 'liefhebber' Pastoor. Waarom is hij er even tussenuit? "Het vergt zoveel van je aandacht en ik kan het alleen maar op 101 procent doen. Dat betekent dat ik op elk vrij moment eraan denk." Pastoor haalt een wandeling op het strand aan als voorbeeld. "Vijf weken na het einde van de competitie zag ik daar vijf vogels vliegen en ik dacht gelijk aan een mogelijke opzet van een loopvorm. Toen dacht ik: waar ben ik mee bezig?"

Ruud Gullit vraagt Pastoor of hij niet een keer een club uit het linkerrijtje zou willen trainen. "Zeker, tuurlijk. Dat heb ik ook meteen gezegd. Het liefst doe ik even een tijdje niets om te ontdekken of ik het voetbal mis. Maar als er een aanbieding komt van het linkerrijtje of uit een ander land, dan ga ik het meteen doen."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!