Bij TOTO wedden op een goal van Solanke bij Tottenham Hotspur tegen Leicester City

Scoort de Spurs-recordaankoop meteen bij zijn debuut tegen laagvlieger Leicester?

19 augustus om 16:00

ADVERTORIAL - Tottenham Hotspur en Leicester City sluiten maandagavond speelronde 1 van de Premier League af. De Londenaren beginnen naar alle waarschijnlijkheid met Dominic Solanke in de punt van de aanval aan het nieuwe seizoen. Blik vooruit en speel mee bij TOTO, de bookmaker die mooie quoteringen rondom Solanke beschikbaar heeft.

Solanke als recordaankoop van Tottenham

Ruim een jaar na het vertrek van Harry Kane naar Bayern München heeft Tottenham met Solanke een opvolger gevonden. De Engelsen betalen in totaal liefst 75 miljoen euro voor de voormalig spits van Vitesse, die afgelopen seizoen negentien goals maakte in de 38 wedstrijden die hij in de Premier League voor AFC Bournemouth speelde. Postecoglu heeft een hoop vertrouwen in Solanke, die de inkomende recordtransfer van Tottenham is.

"Hij deed het goed tegen ons en heeft ons echt in de problemen gebracht op een manier die niet veel spitsen in de Premier League kunnen", begon Postecoglu op de voorbeschouwende persconferentie. "Hoe hij beweegt, dat is echt impressive. We willen graag druk zetten en hij heeft de werkethiek om dat te doen én daarnaast kan hij ook scoren. Hij kan ook veel verschillende manieren een doelpunt maken. De manier waarop wij spelen, dat gaat hem goed passen, denk ik."

De quoteringen

TOTO heeft quoteringen rondom Solanke in petto. Voor een doelpunt van de aanvaller staat een quotering van 2.50. Een doelpunt of assist van Solanke kan je 1.85 opleveren. Twee of meer schoten op doel van Solanke heeft een bijbehorende quotering van 1.93. Twee doelpunten of meer kan je 10.00 keer je inzet opleveren.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust