Volop interesse voor Ilkay Gündogan

Update: 'City denkt aan snelle hereniging en aast op Gündogan-terugkeer'

19 augustus om 16:45
Laatste update: 19 augustus om 16:45

Een eventueel vertrek van Ilkay Gundogan bij FC Barcelona wordt steeds waarschijnlijker. Dat melden diverse media, waaronder The Athletic. De entourage van de middenvelder staat momenteel in direct contact met diverse clubs. Er is interesse vanuit onder meer Engeland en Turkije. 

Het Spaanse SPORT meldde zondag al dat Gündogan zijn vertrekwens heeft ingediend bij Barcelona. De Spaanse topclub nam de middenvelder vorig jaar nog over van Manchester City, maar zou vanwege de huidige financiële situatie niet onwelwillend tegenover een verkoop staan. Daarmee heeft het Gündogan tegen het zere been geschopt. 

De speler en zijn entourage onderzoeken nu welke mogelijkheden zich voordoen. The Athletic weet dat er interesse is vanuit Turkije, Qatar en Saudi-Arabië. Ook een terugkeer naar de Premier League is een mogelijkheid. Om welke clubs het gaat is niet duidelijk. 

De 82-voudig international van Duitsland heeft bij Barcelona nog een contract tot medio 2026. De 33-jarige Gündogan maakte afgelopen zaterdag ook geen deel uit van de selectie van trainer Hansi Flick, die zijn ploeg met 1-2 zag winnen in Valencia.

Update: één van de clubs die geïnteresseerd is in Gündogan, is Manchester City. Dat meldt The Athletic. De rechtspoot speelde tussen 2016 en 2023, MET VEEL  ook al in het Etihad Stadium. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!