John de Wolf op zijn plek bij Feyenoord

Feyenoord-fans hoeven niet te vrezen: 'Die rol kan ik alleen hier invullen'

19 augustus om 14:27

John de Wolf heeft een boekje opengedaan over zijn rol bij Feyenoord. Het clubicoon van de Rotterdammers was jarenlang de rechter arm van Arne Slot, maar heeft sinds deze zomer een nieuwe sparringspartner in Brian Priske. De Wolf onthult de verschillen tussen de twee oefenmeesters.

"Arne is een heel complete trainer. Zijn veldtrainingen waren heel goed en cchter alles wat hij deed zat een doordacht plan", begint De Wolf tegenover het magazine Helden. Over meegaan naar Liverpool heeft de assistent-trainer van Feyenoord echter nooit getwijfeld.

"Nee, ik heb een bepaalde rol bij Feyenoord en die kan ik in mijn ogen alleen op deze manier bij deze club invullen. Ik zit geworteld in deze club. Zeker nu de club het zo geweldig doet, is het geweldig om hier te zijn", vertelt De Wolf.

Daarnaast bevalt de samenwerking met de nieuwe trainer hem ook erg goed. "Priske weet wat hij wil, is duidelijk en gedreven. Daarnaast is hij ook fijn in de omgang. Hij is eerlijk en hecht veel waarde aan het groepsgevoel", aldus De Wolf, die hoopt nog vele jaren als assistent te mogen fungeren.

"Ik ben de ideale man om naast een hoofdtrainer te staan. Ik ambieer het hoofdtrainerschap niet. Ik ben ook wel een beetje een vertrouwenspersoon voor veel spelers. Ik filter wat ik hoor, ben geen postduif die alles doorbrieft. Ik beweeg me makkelijk tussen die jongens en die accepteren dat ook van mij. Het is belangrijk voor spelers dat er iemand bij de club is bij wie ze met alles terechtkunnen."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!