Reactie Brian Priske na PEC Zwolle - Feyenoord

Priske hint op Feyenoord-transfers: 'Dat is waar wij nog naar zoeken'

18 augustus om 17:17
Laatste update: 18 augustus om 17:24

Brian Priske is tevreden met het resultaat dat Feyenoord zondag heeft behaald in Zwolle, maar op het veldspel heeft heeft de Deense trainer nog wel het nodige aan te merken. In de eerste helft had het beter gemoeten, vertelt Priske, die ook erkent graag nog spelers te willen verwelkomen in Rotterdam. 

Feyenoord kwam uit bij PEC al snel op voorsprong. Het duurde even voordat de tweede treffer viel, waarna de Rotterdammers uiteindelijk uitliepen tot 1-5. "Het resultaat is goed", aldus Priske bij ESPN. "Maar er zijn nog wel dingen die we moeten verbeteren. Het was een van de wedstrijden waarin we zouden moeten kunnen scoren."

Pas na de theepauze ging het los. "De eerst helft hadden we goede momenten, maar ik miste wel de echte kansen op een doelpunt. De laatste pass moet dan beter. In de tweede helft starten we goed, en scoren we meteen."

Calvin Stengs ontpopte zich in Zwolle tot misschien wel de grootste uitblinker aan Feyenoord-zijde. De linkspoot leek aanvankelijk te vertrekken naar de MLS, maar bleef zoals bekend in Rotterdam. Wel gaat er voor het sluiten van de transfermarkt nog wat gebeuren, verwacht Priske. "Elke club die vecht voor titels wil zijn spelers aan boord houden en daarbij ook het team versterken. Dat is waar wij nog naar zoeken op sommige posities, wat normaal is. Wij moeten strijden om de prijzen en voorbereid zijn op de Champions League, waar we moeilijke tegenstanders zullen treffen. Dus we hebben nog steeds een hoop werk te doen."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!