ESPN-journalist Willaert reageert op sneer van Wijndal

Willaert reageert op foute Ajax-berichtgeving: 'Wie zijn billen brandt...'

19 augustus om 11:25
Laatste update: 19 augustus om 12:09

ESPN-verslaggever Christian Willaert heeft gereageerd op zijn foute berichtgeving omtrent de teruggezette Ajax-spelers. De Ajax-watcher geeft toe dat hij ernaast zat met zijn informatie over de bannelingen en reageert op de sneer van linksback Owen Wijndal.

Twee weken geleden kwam Willaert met het nieuws dat Benjamin Tahirovic, Silvano Vos, Borna Sosa en Wijndal weigerden mee te trainen bij Jong Ajax. "Ik lees overal dat ze zijn teruggezet naar het tweede, maar ik hoorde juist dat deze jongens niet met het tweede mee willen trainen en apart trainen op De Toekomst", zo vertelde de verslaggever.

Diezelfde dag reageerden Vos en Wijndal nog door een foto te posten op Instagram, waaruit bleek dat het viertal gewoon op het trainingsveld stond bij het beloftenelftal van de Amsterdammers. Wijndal postte daarbij nog een emoji met een vinger voor de mond om een sneer uit te delen naar Willaert. 

In de podcast Tekengeld wordt Willaert gevraagd naar de sneer van Wijndal. "We komen aan de beurt. Als het niet voor honderd procent klopt, maar voor negentig procent, dan ga je over de knie bij de heren", aldus de Ajax-watcher. "Maar goed, we moeten sportief zijn. Wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!