'PSV hoopt nog steeds op Van den Berg'

''Handreiking' Liverpool is laatste hoop voor PSV, Eindhovenaren schakelen door'

18 augustus om 11:42

PSV hoopt nog altijd op de komst van Sepp van den Berg, maar alleen een handreiking van Liverpool kan nog schot in de zaak brengen. De Eindhovenaren hebben de Britten laten weten dat ze doorschakelen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

De spoeling bij PSV is dun achterin en met het naderende vertrek van Jordan Teze, die op rechtsback en rechts in het centrum uit de voeten kan, wordt die spoeling alleen nog maar dunner. Van den Berg gold lange tijd als de ideale kandidaat om het vertrek van André Ramalho op te vangen, maar door de vraagprijs van tussen de 20 en 25 miljoen euro heeft PSV Liverpool laten weten dat ze doorschakelen.

PSV hoopt nog altijd op de komst van Van den Berg. Zaterdag besloot Arne Slot de verdediger niet in de selectie van Liverpool voor het Premier League-duel met Ipswich Town (0-2 zege) op te nemen. Dat verandert volgens het ED echter niets aan de situatie. Alleen een handreiking van Liverpool kan er voor zorgen dat Earnest Stewart en co. de verdediger alsnog naar Eindhoven halen.

Van den Berg heeft nog een contract tot medio 2026 bij Liverpool. De afgelopen seizoenen werd hij verhuurd aan Preston North End, Schalke 04 en FSV Mainz. Laatstgenoemde club hoopt hem opnieuw te huren en meent dat de verdediger daar zelf ook voor openstaat. Ook Feyenoord zou interesse hebben in Van den Berg.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!