Priske reageert op kritiek bij Feyenoord

Priske reageert op kritiek: 'Ik loop al een tijdje mee in het voetbal...'

18 augustus om 09:28
Laatste update: 18 augustus om 14:12

Brian Priske ligt niet wakker van de kritiek bij Feyenoord. Na het 1-1 gelijkspel tegen promovendus Willem II in De Kuip waren veel mensen niet te spreken over het 3-4-3 systeem van de Deen, die de volgende stap wil gaan zetten met zijn ploeg.

Door het succes van Arne Slot bij Feyenoord heeft Priske grote schoenen te vullen in Rotterdam. "Ik loop al een tijdje mee in het voetbal en de vergelijkingen met voorgangers zullen er altijd zijn. Ik zal mezelf zijn hier. Wat telt is dit seizoen", laat Priske optekenen door het Algemeen Dagblad. "We hebben de Cruijff Schaal al gewonnen en ik moet zorgen dat we meestrijden om de andere twee prijzen. Én ik moet de ploeg klaar krijgen voor de Champions League."

"Bij Sparta Praag begon ik in 2022 zeer moeizaam", gaat Priske verder. "We vlogen meteen uit de voorronde van de Conference League en verloren de openingswedstrijd van het seizoen. Maar de jaren voordat ik kwam, wonnen ze daar acht jaar lang geen landstitel. Dus daar dachten ze toen waarschijnlijk: oké, dit is de start van weer een heel zwaar seizoen."

Bij Feyenoord zijn de verwachtingen van buitenaf anders dan in zijn tijd bij Sparta Praag. Priske hoopt Feyenoord naar een hoger niveau te tillen. "We halen nu kwaliteit met Hugo Bueno en Ibrahim Osman. En ik ben blij dat Calvin Stengs er nog is", aldus de oefenmeester. "We hebben kwaliteit nodig. Het plan is en blijft om de volgende stap te zetten, het next level te bereiken."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!