Priske overtuigd bij Feyenoord van Milambo

Priske overtuigd bij Feyenoord: 'Andere tieners liggen in bed, hij komt hierheen'

17 augustus om 16:29
Laatste update: 17 augustus om 16:30

Brian Priske is onder de indruk van Antoni Milambo bij Feyenoord. De Deense oefenmeester bestempelt Milambo als een groot talent, al stipt hij ook nog één verbeterpunt aan.

Op de persconferentie in aanloop naar het uitduel bij PEC Zwolle wordt Priske gevraagd naar Milambo. De negentienjarige middenvelder scoorde in de eerste twee Feyenoord-wedstrijden van het seizoen, terwijl hij in de laatste wedstrijd, tegen Willem II, ook in de basis stond. "Hij staat hoog op de lijst met grootste talenten met wie ik gewerkt heb", zegt Priske.

"Hij is technisch goed: hij lijkt altijd te weten waar de goal is en hoe hij gevaarlijk kan worden. Daarnaast neemt hij heel goed deel aan het positiespel met de rest van het middenveld en de spits", vervolgt de trainer van Feyenoord, die vervolgens ook een verbeterpunt aanstipt. "Zijn uithoudingsvermogen is redelijk, maar ik denk dat we hem daarin nog kunnen ontwikkelen. Hij kan op sommige momenten agressiever, intenser zijn."

Priske vertelt dat de performance-afdeling van Feyenoord al werkt met Milambo om zo meer inhoud bij hem te kweken. "Ik denk dat hij de honger heeft om zijn potentie waar te maken. Ik zie dat zeker in hem: hij is namelijk professioneel. Hij komt hier naar toe tijdens vrije dagen in plaats van dat hij in bed blijft liggen zoals sommige andere tieners."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!