Vermoedelijke opstelling Feyenoord

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Priske houdt vast aan bekende namen én systeem

18 augustus om 11:00
Laatste update: 18 augustus om 11:00

Feyenoord hoopt zondag uit bij PEC Zwolle de kater van vorige week weg te spoelen. De Rotterdammers speelden 1-1 gelijk in De Kuip tegen Willem II en hopen nu op de eerste overwinning van het seizoen in de Eredivisie.

Ondanks dat Timon Wellenreuther met zijn blunder medeverantwoordelijk was voor het puntverlies van Feyenoord, wordt de Duitser ‘gewoon’ weer onder de lat verwacht bij de Rotterdammers. Brian Priske sluit niet uit dat Feyenoord ooit terug zal schakelen naar 4-3-3, maar zondag worden er drie verdedigers voor Wellenreuther verwacht: Lutsharel Geertruida, Thomas Beelen en David Hancko. Gernot Trauner is nog niet hersteld.  

Ook tegen PEC zal Feyenoord met vier middenvelders beginnen. Bart Nieuwkoop en Marcus Pedersen bestrijken de flanken en houden zo aanwinst Hugo Bueno op de bank. Marcos López zit vermoedelijk niet bij de selectie vanwege zijn naderende transfer naar Sparta Praag. Gijs Smal is al wel fit genoeg om bij de wedstrijdselectie te zitten, maar tegen Willem II kwam hij nog niet in actie. In tegenstelling tot tegen de Tilburgers begint Quinten Timber in de basis, terwijl ook Ramiz Zerrouki start. Antoni Milambo moet op de bank plaatsnemen.

Voorin houdt Priske tegen Willem ll vast aan zijn vertrouwde aanval. Santiago Gimenez houdt Carranza en Ayase Ueda op de bank. Hij zal geflankeerd worden door Calvin Stengs, die hard op weg leek naar de Major League Soccer, maar toch in Rotterdam bleef. Op links begint Igor Paixão. Aanwinst Ibrahim Osman is nog in afwachting van zijn werkvergunning. 

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko; Nieuwkoop, Timber, Zerrouki, Pedersen; Stengs, Gimenez, Paixão.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!