'Sparta Praag biedt op Lopez'

'Oude club Priske klopt aan bij Feyenoord, dat al bieding ontvangen heeft'

17 augustus om 19:19
Laatste update: 17 augustus om 19:35

Marcos López is op weg naar de uitgang bij Feyenoord. Sparta Praag is deze week concreet geworden voor de linksback van de Rotterdammers. Dat meldt 1908.nl

Sparta Praag zou een bod hebben neergelegd bij Feyenoord voor Marcos López. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908. Volgens het Rotterdamse medium bevindt de transfer zich mogelijk al in de afrondende fase. Sparta Praag werd deze week concreet voor de 24-jarige Peruaan. De linksback is onder Brian Priske basisspeler dit seizoen bij Feyenoord. Dat komt mede door de blessures van Quilindschy Hartman en de bijna fitte Gijs Smal.  

López kwam in de transferzomer van 2022 over vanuit de Verenigde Staten. Feyenoord legde zo'n 1.2 miljoen euro neer bij San José Earthquakes voor de Peruaan. Dat betekende een inkomend recordbedrag voor de Amerikaanse club. López speelde 45 officiële duels voor Feyenoord, waarin hij drie assists gaf en niet scoorde. 

Feyenoord heeft met aanwinsten Hugo Bueno en Gijs Smal al twee spelers in de gelederen die ook op linksback uit de voeten kunnen. Hartman is nog altijd aan het revalideren van een zware knieblessure. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!