Vermoedelijke opstelling PSV tegen Heracles

Vermoedelijke XI PSV: Bosz ruimt plaats in voor gewilde stopper, wederom geen Til

18 augustus om 10:00
Laatste update: 18 augustus om 10:00

PSV gaat zondag op bezoek bij Heracles Almelo in de Eredivisie. Er heerst naast het veld op transfergebied onrust in Eindhoven. Op het veld hopen Peter Bosz en co. te laten zien dat die perikelen het spel niet beïnvloeden. VoetbalPrimeur neemt de vermoedelijke opstelling met je door.

Over wie zondagmiddag om 12.15 uur het doel verdedigt, bestaat geen enkele twijfel. Dat zal Walter Benítez zijn. Achterin moet Bosz wederom sleutelen. Door de transferperikelen wordt Jordan Teze niet in de basis verwacht. Richard Ledezma zal zijn plek overnemen. De gelegenheidsrechtsback flankeert Ryan Flamingo en Olivier Boscagli, die ook met een transfer in verband wordt gebracht. Fredrik Oppegård begint op linksback. Armando Obispo, Mauro Júnior en Sergiño Dest zijn vanwege blessures nog altijd niet van de partij.

Op het middenveld van PSV zijn Oranje-internationals Jerdy Schouten en Joey Veerman zekerheidjes. Vanwege de niet fitte Ismael Saibari begon Malik Tillman op tien tegen RKC Waalwijk. Datzelfde recept wordt ook in Almelo verwacht. Guus Til neemt daarom op de bank plaats.

In de voorhoede van PSV is er ongetwijfeld een basisplaats voor aanvoerder Luuk de Jong. De spits zal geflankeerd worden door Noa Lang op linksbuiten en Johan Bakayoko op rechtsbuiten. Hirving Lozano moet ondanks zijn dubbelslag tegen RKC op de bank plaatsnemen.  

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Ledezma, Flamingo, Boscagli, Oppegård; Schouten, Veerman, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lang. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!