Tegenpolen bij Barça moeten het verschil maken

Tegenpolen bij Barça moeten het verschil maken: jong en oud staat klaar in uitduel

17 augustus om 16:00

FC Barcelona begint net als veel clubs zaterdag aan het nieuwe seizoen in de competitie. De Catalanen moeten het onder Hansi Flick topfavoriet Real Madrid weer moeilijk maken in de titelstrijd en moeten het op bezoek bij Valencia waarmaken. TOTO staat klaar voor hoofdrollen van de twee blikvangers van Barça: Robert Lewandowski en Lamine Yamal!

Tegenpolen in spel en leeftijd

Yamal schittert al enige tijd bij Barcelona en verbrak het ene na het andere record, maar de jonge rechtsbuiten wist zich pas écht te onderscheiden bij de nationale ploeg van Spanje op het EK in Duitsland. De inmiddels zeventienjarige flankspeler gaf maar liefst drie assists en scoorde op fabelachtige wijze in de halve finale. Weet Yamal ook tegen Valencia buiten het strafschopgebied raak te schieten? Dan pak je maar liefst 10.50 keer je inleg!

Waar de zestienjarige Yamal de wereld aan zijn voeten heeft, is de 35-jarige Lewandowski bezig met zijn laatste seizoenen als prof. De Poolse spits weet zijn klasse na een lange periode bij Bayern München ook bij Barcelona te etaleren met goal na goal. Waar de jonge Yamal vaak de tegenstander opzoekt en binnendoor steekt, is de vedette-spits meer een fox in the box die de juiste positie kiest. Maakt Lewandowski een kopgoal tegen Valencia? Daar staat de Special voor klaar met een quotering van 8.75!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust