Opstelling Liverpool

Slot maakt Liverpool-opstelling bekend: goed en slecht nieuws voor Nederlanders

17 augustus om 12:47
Laatste update: 17 augustus om 13:50

De opstelling van Liverpool in het eerste officiële duel van Arne Slot is bekend. Ryan Gravenberch en Virgil van Dijk beginnen in de basis tegen Ipswich Town, terwijl Cody Gakpo op de bank moet plaatsnemen. PSV-target Sepp van den Berg en Joe Gomez ontbreken in de wedstrijdselectie.

In het eerste Premier League-duel van Slot begint Alisson Becker onder de lat. Voor hem staan Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Jarrell Quansah en Andy Robertson. Hoewel PSV-target Van den Berg een goede voorbereiding draaide, is de Nederlander niet opgenomen in de selectie van The Reds. Dat heeft mogelijk te maken met de transferperikelen rondom zijn persoon. Datzelfde geldt voor Gomez.

Op het middenveld heeft Slot een basisplaats ingeruimd voor Gravenberch. Voor de middenvelder is dat een welkome opsteker na een wisselend debuutseizoen bij Liverpool. Samen met Dominik Szoboszlai en Alexis Mac Allister vormt hij het middenrif.

Voorin houden Mohamed Salah, Diogo Jota en Luis Diaz Cody Gakpo op de bank. Het trio moet voor de doelpunten gaan zorgen tegen Ipswich. Ook Darwin Nunez start als reserve. Gakpo moet zich focussen op de plek van Diaz. Slot ziet de Oranje-international als linksbuiten.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!