Vermoedelijke opstelling Ajax tegen NAC

Vermoedelijke opstelling Ajax: Farioli voert wederom de nodige wijzigingen door

18 augustus om 10:30
Laatste update: 18 augustus om 10:30

Ajax wil uit bij NAC Breda zorgen dat het goede gevoel wordt vastgehouden in Amsterdam. Dan zal er wel gewonnen moeten worden van de promovendus zondag. Francesco Farioli voert vermoedelijk weer de nodige wijzigingen door bij Ajax.

Één speler is na zijn heldenrol van afgelopen donderdag tegen Panathinaikos nog zekerder van een basisplaats: Remko Pasveer. De sluitpost was bepalend met een aantal cruciale reddingen én vijf gestopte penalty’s in de bizarre reeks in de Johan Cruijff Arena. Hij start net als alle officiële duels van Ajax ook nu onder de lat in Breda. Net als tegen Heerenveen lijkt Francesco Farioli weer wat wijzigingen door te voeren. Anton Gaaei, Josip Sutalo, Youri Baas en Dies Janse worden in de basis verwacht.

Op het middenveld kiest Farioli vermoedelijk weer voor Branco van den Boomen, Kristian Hlynsson en Sivert Mannsverk. Dat betekent dat Kenneth Taylor, Jordan Henderson en Kian Fitz-Jim weer op die bank plaats kunnen nemen.

In de voorhoede leek Farioli door te laten schemeren dat Brian Brobbey in de punt gaat beginnen. Tegen Panathinaikos viel de spits in, waarna hij in de penaltyserie tot twee keer toe de beslissende strafschop miste. Brobbey zal geflankeerd worden door Mika Godts en Steven Berghuis.

De vermoedelijke opstelling van Ajax: Pasveer; Gaaei, Sutalo, Baas, Janse; Mannsverk, Hlynsson, Van den Boomen; Berghuis, Brobbey, Godts.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!