United geprezen in Engelse media: 'Het team is meer solide dan vorig seizoen'

United geprezen in Engelse media: 'Het team is meer solide dan vorig seizoen'

17 augustus om 08:50
Laatste update: 17 augustus om 08:56

Het Manchester United van Erik ten Hag is het Premier League-seizoen begonnen met een zege. Vrijdagavond werd Fulham met 1-0 verslagen. Joshua Zirkzee was de gevierde man. De Engelse media zijn overwegend enthousiast over de prestaties van The Mancunians en hebben speciale aandacht over voor de debutanten.

De eerste Premier League-wedstrijd van het seizoen kwam pas laat op gang. In minuut 87 bekroonde invaller Zirkzee zijn debuut met het winnende doelpunt. 'Toen Manchester United eenmaal een spits in het veld had staan, kreeg het zijn beloning. De integratie van Zirkzee is nu compleet dankzij een doelpuntrijk debuut op Old Trafford', schrijft het lokale Manchester Evening News, dat ook debutant Mazraoui zag floreren.

'De Marokkaan was de hele avond een stabiele factor. Hij kende een veelbelovende start van zijn United-carrière', schrijft het medium, dat Mazraoui beoordeelt met een 7.

Goal en 90min zagen in Zirkzee de reddende engel van Ten Hag, die beoordeelt wordt met een 6. 'Het team was meer solide dan vorig seizoen. De wissels van Ten Hag zorgden voor een zeer belangrijke eerste overwinning', schrijft Goal. 'Zirkzee heeft de wereld laten zien wie hij is', sluit 90min zich daarbij aan.

The Daily Mail beoordeelt Zirkzee met een 7 en Mazraoui en Ten Hag met een 6. Desondanks spreekt het Goal tegen. 'Voor 87 minuten leek het op een prestatie van afgelopen seizoen', klinkt het. 'Toch had de ploeg een aantal nieuwe gezichten, een aantal oude die misschien niet zoveel tijd meer hebben bij de club en ook een aantal die alles uit de nieuwe start willen halen.'

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!