Feyenoord kan beschikken over Bueno tegen PEC Zwolle, Osman niet inzetbaar

Priske lovend: 'Hij heeft ervaring met Europees voetbal, een groot talent'

16 augustus om 18:33

Brian Priske kan tijdens het uitduel met PEC Zwolle beschikken over linksback Hugo Bueno, die tijdelijk wordt overgenomen van Wolverhampton Wanderers. De oefenmeester moet het nog wel stellen zonder aanvaller Ibrahim Osman, die eveneens wordt gehuurd vanuit de Premier League.

Het tweetal werd afgelopen week gepresenteerd als nieuwe (tijdelijke) aanwinsten van Feyenoord. In Zwolle is Bueno al inzetbaar voor Feyenoord, maar Osman is nog in afwachting van zijn werkvergunning en is zodoende nog niet beschikbaar voor Priske.

Op het persmoment in aanloop naar het duel met PEC wordt Priske gevraagd naar de twee nieuwelingen. "We zijn altijd op zoek naar extra kwaliteit in de groep", wordt de Deen opgetekend door de NOS. "En dat hebben beiden volgens ons. Hugo komt natuurlijk uit de Premier League. Hij is snel, heeft een goede linkervoet en ervaring met spelen op hoog niveau."

"En Osman was een kans om aan de groep toe te voegen. Een echt snelle jongen. Ik ken hem natuurlijk een beetje van de Deense competitie. Maar hij heeft ook ervaring met Europees voetbal. Een groot talent", vervolgt Priske. "Dat is ook de reden waarom Brighton hem voor veel geld gekocht heeft. Er is nu een eenzelfde structuur bedacht als met Minteh", verwijst de oefenmeester ten slotte naar het succes van vorig seizoen met de van Newcastle United gehuurde Yankuba Minteh.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!