Atalanta contracteert Marco Brescianini

Atalanta slaat slag op transfermarkt, Juve en Koopmeiners kijken mee

16 augustus om 15:39

Atalanta heeft de komst van Marco Brescianini wereldkundig gemaakt. De middenvelder komt over van Frosinone en geldt naar verluidt voor Gian Piero Gasperini als een van de gewenste opvolgers van Teun Koopmeiners

De 24-jarige Brescianini komt in eerste instantie op huurbasis over naar Atalanta, dat daarna - onder bepaalde voorwaarden - verplicht is de Italiaan permanent in te lijven. De Italianen reppen overigens met geen woord over de (toekomstige) transfervergoeding. 

De komst van Brescianini is mogelijk goed nieuws voor Teun Koopmeiners, die nog altijd in de wachtkamer zit voor zijn transfer naar Juventus. De Oranje-international is al weken persoonlijk akkoord met De Oude Dame en weigert nog langer voor Atalanta in actie te komen om zo een transfer te forceren. Nu trainer Gasperini een vervanger in huis heeft gehaald, is een transfer van Koopmeiners naar de Italiaanse top weer een stukje dichterbij. 

Volgens de laatste berichten heeft Juventus een bod van 52 miljoen euro plus enkele miljoenen aan bonus op tafel gelegd voor Koopmeiners. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!