Juventus doet nieuw bod op Koopmeiners

'Juventus blijft Atalanta onder vuur nemen en verhoogt megabod op Koopmeiners'

15 augustus om 19:17
Laatste update: 15 augustus om 19:54

Juventus heeft een nieuw bod op Teun Koopmeiners ingediend bij Atalanta Bergamo. Nadat het eerste bod geweigerd werd, heeft de Italiaanse topclub de vaste transfersom verhoogd.

In eerste instantie was Juventus bereid om een vaste transfersom van vijftig miljoen euro te betalen plus een bonusconstructie van nog eens vijf miljoen extra. Atalanta vond dit niet genoeg en dus kwam er een nieuw bod vanuit Turijn. In die bieding is de bonusconstructie hetzelfde, maar is de vaste transfersom niet vijftig maar 52 miljoen euro. Atalanta gaat zich nu buigen over dit nieuwe voorstel.

Voor Koopmeiners zelf is het nog altijd wachten hoe en wanneer de clubs eruit gaan komen. Ondertussen weigert de Nederlandse middenvelder nog te spelen of trainen voor Atalanta, om zo extra motivatie te geven voor een akkoord. Juventus is inmiddels al enige tijd geïnteresseerd in Koopmeiners, die nog een contract heeft tot de zomer van 2027. Atalanta betaalde in de zomer van 2021 AZ veertien miljoen euro voor de middenvelder.