Priske blij toen Stengs-transfer klapte

Lof voor 'topprofessional' Stengs: 'Was erg blij toen de transfer niet doorging'

16 augustus om 14:35
Laatste update: 16 augustus om 14:53

Brian Priske had niet lang nodig om te zien dat Calvin Stengs een punt heeft gezet achter zijn transfersoap. De coach van Feyenoord zag deze week een kwalitatief uitblinkende speler op het Rotterdamse trainingsveld, iets waar hij heel blij mee is. 

De transfersoap van Stengs is bekend. De linkspoot ging de overstap maken naar Charlotte FC, maar na de medische keuring klapte de transfer alsnog. Zowel bij hemzelf als bij de Amerikaanse club sloeg de twijfel toe. 

Stengs blijft zodoende bij Feyenoord. Een gebrek aan motivatie is er nu allerminst, verzekert Priske. "Ik kan er niet teveel over zeggen, maar hij is fantastisch", vertelt de Deense oefenmeester op de persconferentie van vrijdagmiddag. "We hebben hem gemist afgelopen zaterdag. Ik ben heel positief over het feit dat hij terug is. Toen de transfer niet doorging, was ik erg blij."

"Hij is een topprofessional", vervolgt Priske. "Ook vandaag op de training, hij heeft zich goed laten zien. Ik denk niet dat er nog issues zijn." Feyenoord speelt komende zondag de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. De Rotterdammers zullen zich daar ongetwijfeld willen revancheren voor de valse start tegen Willem ll (1-1) van vorige week zaterdag.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!