Vader Yamal laat van zich horen na steekincident

Vader Yamal laat van zich horen na steekincident: 'Het gaat beter met mij'

15 augustus om 15:01

Mounir Nasraoui, de vader van Lamine Yamal, heeft voor het eerst sinds het steekincident van zich laten horen. De 35-jarige Nasraoui laat weten dat het goed met hem gaat.

Spanje werd woensdagavond opgeschrikt door vreselijk nieuws. De vader van FC Barcelona-toptalent Yamal was neergestoken op een parkeerplaats in Mataró, een stad ten noorden van Barcelona. Nasraoui werd met spoed overgebracht naar een nabijgelegen ziekenhuis. De situatie werd aanvankelijk bestempeld als 'ernstig', later werd duidelijk dat Nasraoui buiten levensgevaar verkeerde.

'Bedankt iedereen voor de steun', schrijft Nasraoui op Instagram. 'Het gaat nu beter met mij. Een dikke knuffel voor iedereen.' De situatie van de vader van Yamal is stabiel. Woensdagmiddag zou hij ruzie hebben gekregen - Nasraoui zou zijn nat gespoten - met een aantal mannen toen hij zijn hond uitliet. Politie kwam ter plekke, waarna het met een sisser leek af te lopen.

Diezelfde avond ging het alsnog mis. De mannen kwamen verhaal halen bij Nasraoui, die werd neergestoken. De politie heeft inmiddels meerdere aanhoudingen verricht. Woensdagavond werden al drie mannen aangehouden, donderdag nog een vierde. Zij worden verdacht van poging tot moord.